viernes, 26 de marzo de 2010

LA MEDIACIÓ ENTRE LA COMUNITAT GITANA I NO GITANA

Ponents: Francisco, Núria i Joan.

7 comentarios:

  1. Crec que heu donat una visió força ampla i molt completa sobre la vida de les comunitats gitanes, alhora que mostràveu iniciatives en la línia de la mediació que tenien la particularitat i l'encert d'estar encapçalada per persones gitanes.

    Us heu coordinat i estructurat la inforamació, crec, molt bé. Es notava que coneixíeu el tema.

    La única cosa que us puc recomanar és que aneu amb compte amb els termes: "evolucionar" "millorar" "cultura" "els gitanos d'abans", etc. Segons com s'emprin, sembla que els estiguem jutjant, com qui s'arroga el dret d'opinar sobre els "altres" pel fet de pertànyer a la cultura escollida. I està clar que no és això el que preteníeu.

    De passada, us vull recomanar un llibret molt interessant que vaig tenir la ocasió de llegir quan era a la universitat. "Hechos gitanales" es titula, de Lalueza (ah! i també els llibres de la Teresa Román, una gran experta en el tema.)

    Bé, ànims i bones vacances.

    ResponderEliminar
  2. Molt be el video que vau posar i les petites explicacions que vau fer, crec que tots ens vam fer una idea prou clara del que volieu transmetre! Va estar be que dediquesiu un petit temps a aclarir dubtes del video !

    Enric R

    ResponderEliminar
  3. Nos ha gustado mucho vuestro trabajo, ha habido una buena introduccón y esta acompañada de buena música.

    El video nos pareció muy interesante ya que habla de este colectivo en primera persona, y esto se agradece y hace el tema más entendedor. Y nos acerca un poco a su cultura y sus origenes.

    El power estaba bien redactado, por lo que pudimos ver y muy trabajado.

    Se nota que el tema estaba trabajado.

    Y como os dijimos, nos quedamos con ganas de más. Felicidades!!

    Leticia Iglesias
    Miriam Arquillo
    Eva Rodriguez
    Laia Rodriguez

    ResponderEliminar
  4. Muy bien escogido el video ya que rompia totalmente con la típica imagen estigmatizada del gitano. La exposición dinamica y clara. Como futuros integradores consideramos importante la información que nos habéis hecho llegar para así comprender y entender las costumbres gitanas, quitarnos de encima prejuicios y en el caso de trabajar con el colectivo luchar por su igualdad ya que hemos podido conocer sus intereses, sus posiciones, etc. Jessy, Merly, Farah, Alis

    ResponderEliminar
  5. Heu fet arribar de manera clara les idees del vostre treball, gràcies al vídeo i a la bona estructuració de les vostres intervencions.

    El vostre és un tema molt interessant sobre el qual sembla que heu recollit molta informació. Esperem amb ganes llegir la part escrita.

    Potser vam trobar a faltar una major relació amb el tema de les hhss.

    Grup: Álex, Joan Marc, Maria i Xavi.

    ResponderEliminar
  6. Muy buena la vision que disteis porque era diferente. Empezar con el video fue muy acertado ya que eso hizo que nos interesara mas el tema.
    Falto más coordinación entre vosotros a la hora de explicar.

    Felicidades porque estuvo bien!!!

    Jesica Marin
    Patri Martinez
    Ester Florensa

    ResponderEliminar
  7. El trabajo a sido excelente. FRancisco Lopez

    ResponderEliminar