miércoles, 7 de abril de 2010

TALLER DE RISOTERAPIA

Eva Rodríguez
Laia Rodríguez
Leticia Iglesias
Miriam Arquillo

8 comentarios:

  1. Es nota que heu pensat molt bé l'activitat. Hi havia una bona gestió del temps, una bona coordinació entre vosaltres, les activitats estaven, crec, molt ben escollides i explicades. En general heu portat força bé una activitat força difícil si tenim en compte la naturalesa de l'activitat i el fet que us coneixeu tant (no sempre això és una avantatge).

    El que no veig tant clar (com ja us vam dir en algun moment, fa ja un temps), és la relació amb les HHSS. Hi ha hagut un moment que heu comentat que la risoteràpia podia ser un bon mitjà per agafar la confiança prèvia, necessària per implementar després un programa d'HHSS. Si és això el que penseu ho heu d'explicar i defensar bé al principi, a fi que a la gent li quedi ben clara la vostra postura.

    Respecte de les activitats proposades només un detall. La segona relaxació crec que arribava molt bruscament i és difícil que la gent es concentri amb tan poc temps (encara que això crec que ja ho heu vist).

    Enric


    M'ha cridat l'atenció la gran capacitat de provocar un estat de relaxació (sobretot al principi) en un grup ja cansat de moltes hores de classe. Enhorabona. Heu explicat de manera breu i senzilla la risoteràpia, no és fàcil. La risoteràpia mou estructures internes a l'igual que ho fa la relaxació, facilitant l'aprenentatge de les habilitats socials o la seva posada en pràctica, i com recordareu, és bàsic en qualsevol programa d'intervenció el bloc de la relaxació o qualsevol altre intervenció que provoqui el mateix resultat, com pot ser la risoteràpia.

    M'hauria agradat participar, però no em trobava gairebé ahir, he participat en alguns tallers de risoteràpia i sempre gaudeixo molt d'ells, ahir hauria sigut igual.

    El riure és una eina de la que disposa l'individu per afrontar els pitjors moments de la seva vida. Infravalorem l'humor, una capacitat de la que només disposem els éssers humans.

    Mati.

    Gràcies!

    ResponderEliminar
  2. Nos ha parecido totalmente diferente y novedoso de todos los trabajos que se han realizado en clase. Por esa razón felicidadesss chicas!
    Han sido dinamicas que nos han permitido relajarnos, divertirnos, desfogarnos i sobretodo….. reírnos!!! Son dinamicas originales y que se veía k incluso vosotras habeis disfrutado haciéndolo y viendo el resultado

    Sinceramente genial
    Muchas felicidades



    Ester Florensa
    Jesica Marin
    Patri Martinez

    ResponderEliminar
  3. Esta clar que us heu treballat de valent, tot el temps que heu fet la classe l’heu portat molt bé i cada exercici que hem fet ha estat molt ben explicat, m’ha semblat genial que trenquéssiu amb la risoterapia, ho coneixia de oïda però no hi havia practicat mai. Potser ha faltat alguna explicació una mica elaborada relacionant-ho amb las HHSS, però us felicito per la feina que heu fet!!!

    Enric R.

    ResponderEliminar
  4. Un taller molt original que hem gaudit i ens ha servit de distensió i desconnexió de les hores previes de clase. La activitat de relaxació juntament amb la d'imitar al altre han estat molt encertades. A vegades en alguna activitat el riure era una mica forçat però també creiem que es depenent de la disposició de la persona. Ens ho heu fet passar molt bé i es nota que us ho heu treballat moltíssim. Felicitats
    Farah
    Alis
    Jessy
    Merly

    ResponderEliminar
  5. Un gran taller noies!
    de debò!
    ens va agradar molt i el vam tronar molt productiu.

    El fet de riure i de saber riure és una forma molt idonia d'escapar dels problemes i prolongar la vida.

    El vam trobar molt adequat i molt ben contruït (tant pel que fa a les activitats, a la coordinació i al temps/espai)

    enorabona!

    Alex, Joan Marc, Maria i Xavi

    ResponderEliminar
  6. La veritat és que va ser super divertit, la relaxació, el conèixer que cada tipus de riure influeix en una part del nostre organisme, la dansa associada,... perdre la vergonya i riure de tu mateix és una cosa que hauríem de practica més sovint. Va esta ben organitzat, potser es cert que al final passar d'un estat d'eufòria a fer una relaxació tant brusca calia d'una experiència o una conducció més acurada. Al final volíeu conèixer com ens varem sentir i que ens havia semblat, però amb la eufòria del moment era complicat... potser alguna explicació de com ho relacionàveu amb les "dichoses" hhss i quin era la vostra motivació per escollir aquesta teràpia en concret... que és el que volíeu mostrar-nos..... ens hauria ajudat a entendre les vostres intencions i a tornar a centrar-nos...
    Com a tots els grups no més en resta donar-vos les gràcies per la vostra implicació en fer-nos passar una estona super divertida i super necessària per tothom. Gràcies de tot cor.

    Vanessa, Lorena i Sagrario

    ResponderEliminar
  7. El trabajo a sido excelente. FRancisco Lopez

    ResponderEliminar
  8. Primer de tot creiem que heu treballat molt en poder expressar-nos el que significava "cuerpoterapia", sense una introducció teòrica o una definició d’aquesta.

    Ens ha agradat força les dinàmiques i sobre tot la vostra manera de explicar-les ja que ens vau contagiar el vostre interès i el vostre ànim. Ens ha agradat moltíssim la perspectiva que tenen uns dels altres. L'hem trobat força interessant.

    Pensem que el tema era molt adequat amb els HHSS.

    Gràcies per la vostre visió i felicitats
    Núria, Joan i Francisco

    ResponderEliminar