jueves, 25 de marzo de 2010

Assaig sobre les Habilitats Socials

Integrants: Lorena, Vanessa i Sagrario

8 comentarios:

  1. Crec que heu fet un immens esforç de síntesis. Heu tocat moltíssims temes i, tot i l'amplitud dels àmbits recorreguts, heu sabut sintetitzar, explicar i usar intel·ligentment els arguments per conduir-los allà on volíeu.

    Els materials han estat ben emprats i escollits per als vostres propòsits, fent de l'exposició una experiència força amena alhora que completa. Us heu coordinat bé i heu estructurat el contingut adequadament.

    Us felicito. Espero que l'assaig no desmereixi l'exposició ;)

    Bones vacances!!

    ResponderEliminar
  2. Va estar be que fesiu com un resum de tots els texts i coses que hem anat tractan durant el curs i la relacio que li vau donar amb el vostre treball, l'aportacio dels videos tambe va ser positiva ja que vam poder apreciar encara mes las vostres intencions. Molt be!

    Enric R

    ResponderEliminar
  3. Chicas, nos ha gustado vuestro trabajo; tenia una buena introducción y creemos que esta es necesaria para un buen ensayo.

    Una buena redacción de todos los datos relacionados con las HHSS. Nos parece un trabajo muy elaborado, ya que es muy dificil relacionar todos los elementos como lo habeis hecho.

    Y por último las conclusiones de los videos estan muy bien reflexionadas y elaboradas y los videos eran muy interesantes.

    Asi que solo nos queda decir, que felicidades y que os lo habeis currado!!

    Leticia Iglesias
    Miriam Arquillo
    Eva Rodriguez
    Laia Rodriguez

    ResponderEliminar
  4. Una exposición muy emotiva, sobretodo el inicio de Sagrario recordando todo el camino k llevamos andado, la de cosas k hemos trabajado y aprendido en un punto k casi estamos finalizando el curso. Los videos muy acertados y genial k despues hicierais vuestro aporte de cada uno de ellos. Alis, Farah,Jessy, Merly

    ResponderEliminar
  5. És repetir una mica el que ja s' ha dit en els altres comentaris, però és molt destacable l' originalitat de la vostra proposta i l' esforç d' exposar les idees del treball de forma sintètica, relacionant totes les idees i amb un punt d' emotivitat.

    Els vídeos han estat útils per recolzar la vostra exposició. S' ha notat que portaveu el tema ben treballat.

    Grup: Álex, Joan Marc, Maria i Xavi.

    ResponderEliminar
  6. Muy buena introducción para explicar vuestro proyecto, la coordinación entre vosotras era precisa y el tema estaba muy bien relacionado con las habilidades sociales.
    Tambien nos ha gustado que on tratarais solo un tema sino que variarais tanto, que eso hizo que todas estuvieramos atentas.

    FELICIDADES NOS ENCANTO!!!!!

    Jesica Marin
    Patri Martinez
    Ester Florensa

    ResponderEliminar
  7. El trabajo a sido excelente. FRancisco Lopez

    ResponderEliminar
  8. Joan, Francisco i Nuria20 de abril de 2010, 2:09

    Ens va agradar molt la vostra exposició. Sembla mentira el que s’ha arribat a parlar a les classes de C3. Quan va començar la introducció la Sagrario vam quedar flipats de la quantitat de coses, personatges, debats que s’han elaborat amb aquesta assignatura i com vàreu saber-ho relacionar amb el treball presentat. (sembla mentida Enric el que ens fet treballar gràcies)
    Els videos van ajudar molt entendre el vostre treball i van estar molt ben triats. Us felicitem per la feina feta a les 3.

    ResponderEliminar