miércoles, 5 de mayo de 2010

Grup enfermedad de crohn

Miriam Arquillo
Jesica Marín
Patricia Martinez
Maria Rincon

5 comentarios:

  1. Realment heu fet un bon treball, molt entenedor i concís. Heu reflectit el cas de la persona i ho heu transmès d’una manera molt clara tot explicant la seva malaltia.
    També ha he estat molt bé la part en que heu dit las vostres propostes d’intervenció per tal d’ajudar a aquesta persona. Felicitats!!!

    Jessica Lopez
    Lety Iglesias
    Alis Cuevas
    Sagrario Bermejo
    Enric Riera
    Laia Rodriguez

    ResponderEliminar
  2. Es nota que havíeu preparat el tema força per la capacitat de síntesi, la coordinació del grup, i l'estructura de l'esposició. Crec que heu tingut la gran habilitat de transmetre moltes coses en molt poc temps. Ja m'agradaria a mi saber fer això (ja sabeu que m'enrotllo molt...).

    Només voldria fer un parell de petites puntualitzacions: Atès que vàreu acabar en 6 minuts, haguéssiu pogut dedicar aquest temps a plantejar més obertament el cas per a poder discutir-lo entre tots. La vostra sintètica exposició donava peu a tenir la informació suficient per obrir al debat el cas.
    D'altra banda, i això és una minúcia, haguéssiu hagut de dir que abans de recomanar el Tai-Chi o la Yoga, consultaríeu el metge.

    Bé, res més. gràcies i fins dilluns!
    Enric
    NOta: us vaig trobar a faltar quan els altres grups exposaven. Penseu que la vostra opinió és fonamental en la autoavaluació.

    ResponderEliminar
  3. Exposició molt ben treballada i estructurada , han donat una solució d’ acord al que hem estudiat que serà al cap i a la fi, la que millor resultat donarà, ja que la noia no només serà independent sinó que ella mateixa es autogestionarà. I remarcar que la manera com veu transmetre les vostres possibles solucions com integradores socials, estaven molt ajustades a la realitat (comptant amb l’ opinió de la persona i sent prudents i molt respectuoses amb la seva sensibilitat).
    Mery, Joan Marc, Nico, Merly, Alex y Farah

    ResponderEliminar
  4. Bé, comentar-vos que he trobat a faltar molta informació, no conec de prop aquesta malaltia, però sé que, normalment, en tenen altra simptomatologia que provoca més limitacions de les que vau exposar no només el dolor físic. Podriau haver parlat de les dificultats d'adaptar-se a la dieta o als moments en els que la malaltia afecta a l'estat d'ànim.

    Sento dir-vos que no he pogut fer-me una imatge clara d'aquest cas, portàveu ben preparada l'exposició i vau començar a passar les transparències com si no volguèssiu estar allà, no sé exactament quin problema heu tingut però és una llàstima que el treball realitzat s'hagi quedat a la taula del grup, pel que vaig observar disposàveu de dades per enriquir l'exposició.

    Espero que aquest comentari us sigui d'utilitat per properes exposicions.

    Gràcies,
    Mati

    ResponderEliminar
  5. Xavi, Amanda, Lorena y Nuria12 de mayo de 2010, 1:12

    Vuestra exposición ha estado muy bien estructurada, ha sido rápida y muy concisa, incluso demasiado. Imagino que no querías entrar a explicar más detalles pero nosotros los hemos encontrado a faltar no por vosotros, sino todo lo contrario por nosotros, ya que es una enfermedad que no conocíamos. Vuestras propuestas eran adecuadas y muy realistas. Gracias por explicarnos esta enfermedad. Felicidades

    ResponderEliminar