jueves, 22 de abril de 2010

25 d'ABRIL,TEATRAVIESAS A CANMASDEU:

Aquest diuemenge 25 d'Abril, aprofitant el sol de primavera, i les dates assenyalades per aquest dia tant important a Catalunya basat en una llegenda masclista, Teatraviesas us invitem a passar una dia a canmasdeu i aprofitar, per a seguir treballant una mica més en l'anàlisi de la construcció social del génere a través del Teatre de l'Oprimit.

GTO Teatraviesas som un grup de teatre dels oprimits i les oprimides de Barcelona, independent i autogestionat, que a través d’aquest mètode analitzem, critiquem i busquem maneres de transformar diferents realitats que identifiquem com a opressives.

Us proposem:

12-14.30h: Taller de estereotips de gènere a través de Teatre de l’Oprimit: a través del joc, el cos, el moviment, analitzarem diferents estereotips de gènere presents en les nostres realitats quotidianes y que formen part de la nostra construcció identitària (agrairem inscripcions a info@teatraviesas.org).

DINARET VEGETARIÀ!!!


17h: Teatre-Foro “Lara al cercle” :

Lara és la protagonista d'aquesta història on podem visualitzar la influència del patriarcat en les relacions de parella: els estereotips de gènere, tòpics referents a l’amor ideal, actituds i comportaments que fan néixer, fomenten i ens indiquen que la seva relació de parella es tracta d’ una relació abusiva. Mitjançant la obra llancem preguntes als espectactors i espectactrius i els convidem a assajar la realitat per a transformar-la i buscar juntes alternatives al conflicte que presentem.

Us hi esperem! www.teatraviesas.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario